Hoe werkt het?

De LongLoop is een gratis sponsorwandeltocht van 5 km waarmee geld wordt opgehaald voor longonderzoek. De tocht kan door heel Nederland georganiseerd worden. De organisator? Iedereen die dit maar wil doen. Een zelf samengesteld team stippelt de route uit, trommelt deelnemers op en leidt de tocht in goede banen. Het Longfonds heeft hierin een ondersteunende rol. 

De LongLoop is een gratis evenement voor iedereen die van lopen houdt. Of je nou een longziekte hebt of niet, iedereen is welkom om mee te wandelen. Samen lopen we voor gezonde longen. Alle lopers kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden en collega's. Zo halen we samen geld op voor veelbelovend longonderzoek. De wandeltocht kan in heel Nederland opgezet worden. Dus ook bij jou in de buurt! Bekijk hier de LongLopen die momenteel georganiseerd worden.

Lees het volledige reglement van de LongLoop hier.

Organiseren
Lijkt het jou leuk om zo'n geweldig evenement als de LongLoop te organiseren? Dat kan ook! Stel je eigen team van enthousiastelingen samen om deze wandeltocht mee op te zetten. Neem vervolgens contact op met het Longfonds. Dat kan door te bellen met Rianne Willemsen op 033 434 12 96, het contactformulier in te vullen, of door te mailen naar LongLoop@longfonds.nl. Wij ondersteunen jullie dan met het organiseren van jullie LongLoop!